Tratamente faciale OXYGENERA

CE ESTE APARATUL OXYGENERA?

Este un aparat de rejuvenare facială cu oxigen hiperbaric și InfraRed Soft Laser. Oferă într-un singur echipament toate tehnologiile necesare pentru refacerea elasticității, fermității, vitalității si luminozității tenului. Sistem revolutionar, destinat ridurilor și nu numai, care înlocuiește tradiționalele tratamente invazive cu Botox sau Acid Hialuronic. Deține conceptul Soft Laser (Phooton OxygenMask) ce infuzează ingredientele active din produsul utilizat până in derm.

OXIGEN HIPERBARIC

Cu ajutorul aparatului este produs oxigenul hiperbaric care introduce în straturile profunde ale pielii ingredienți activi: acid hialuronic, vitamine (A, C, E), antioxidanți (aloe vera și ceai verde). Odată introduse în derm, aceste substanțe actionează din interior către exterior și tratează problemele țintite. Sistemul OxyGeneo tratează: ridurile și degradarea pielii cauzate de îmbătrânire, acneea, petele pigmentare, cearcănele, elasticitatea și conturul facial.

Phooton OxygenMask – InfraRed Soft Laser

Terapia ideală pentru infuzarea ingredientelor active, oxigenare și stimulare celulară la nivelul straturilor profunde ale pielii. Microdermoabraziunea cu particule de diamant realizează un peeling superficial sau profund, tratează cicatricile postacneice, are efect antirid, lifting, luminozitate dramatică.

Radiofrecvența multipolară

Acționeaza la nivelul dermului, compactează fibrele de colagen și elastină având un intens efect de lifting, antirid, redobândirea tonusului și a conturului facial.

TRATAMENTE CE SE POT REALIZA:

•Tratament de lifting instant
•Tratament antirid densifiant
•Tratament activator de colagen prin oxigenare facială
•Tratament de lifting pentru ochi
•Tratament de luminozitate instantă
•Tratament antiacneic
•Tratament hidratant

Mezoterapie

Peeling chimic