Epilare definitivă E-Light

Tehnologia E-LIGHT integrează IPL (lumina intens pulsată) și radiofrecvență bipolară folosind capacitatea de absorbție selectivă a pielii pentru lumina intens pulsată în timp ce radiofrecvența bipolară va îmbunătăți capacitatea de absorbție și în mare masură va elimina efectele secundare cauzate de energia luminii.

Tratamentul de epilare definitivă cu noua tehnologie E-light, este singurul tratament de epilare definitivă cu IPL care poate fi efectuat pe toate tipurile de piele, de la cea mai deschisă pană la cea mai inchisă și de asemenea pe toate tipurile de fir de păr, de la cel mai gros până la cel mai subțire.

Energia luminoasă emisă de aparatul E-Light este captată la nivelul părului și al pielii de către așa numiții cromatofori țintă (melanina din firul de păr,melanina din piele, hemoglobina, oxihemoglobina din vasele de sange) unde devine energie termică și produce distrugerea acestora. Acțiunea țintită asupra diversilor cromatofori se realizează prin utilizarea de filtre care modifică lungimea de undă a luminii intens pulsate.

Epilarea de lungă durată E-light produce un grad redus de durere (asemanatoare unei pișcături). Persoanele cu pielea mai inchisă la culoare pot avea o sensibilitate mai crescută. Pentru zonele sensibile – perimamelonar, inghinal, față și axilă, la persoanele cu sensibilitate ridicată se preferă utilizarea unei creme anestezice aplicată cu 30-40 minute înainte.

Procedura de epilare cu E-Light este mai eficientă la persoanele cu părul mai închis la culoare, care conține mai mult pigment (melanină), datorită faptului că se absoarbe o cantitate de energie mai mare și distrugerea foliculului de păr este mai rapidă. Părul deschis sau cel fin, subțire va fi mai dificil de eliminat. Nu se poate indepărta părul cărunt, alb sau decolorat din cauza lipsei de melanină in firul de par.

Tratamentul de fotoepilare este util şi eficient numai în faza în care firele de păr există în teaca lor, (faza anagenă) acesta fiind momentul în care căldura produsă este condusă de către fir direct la celulele germinative ale foliculului pilos. În oricare din celelalte două faze, tratamentul nu îşi realizează scopul – acela de distrugere a rădăcinilor, din cauză că firul de păr nu comunică direct cu rădăcina. Din acest motiv e nevoie de ciclicitate şi de repetarea procedurii.

Tratamentul E-light nu asociaza nici un risc de infecție sau boli de piele. Eficiența tratamentului de epilare definitivă cu IPL și radiofrecvență bipolară a fost dovedită in numeroase studii clinice.

Epilare definitivă zona inghinală

Epilare definitivă zona axilelor

Epilare definitivă zona picioarelor

Epilare definitivă zona feței

Epilare definitivă bărbați