Termeni și condiții

Termeni și condiții pentru utilizarea  website-ului

Bine ați venit la AVA Salon. Dacă continuați să răsfoiți și să utilizați acest site, sunteți de acord să respectați și să respectați următorii termeni și condiții de utilizare, care împreună cu politica noastră de confidențialitate guvernează relația AVA Salon cu dvs. în legătură cu acest site web.

Termenul AVA Salon sau „noi” se referă la proprietarul site-ului web. Termenul „tu” se referă la utilizatorul sau spectatorul site-ului nostru. Utilizarea acestui site web este supusă următoarelor condiții de utilizare:

Conținutul paginilor acestui site este destinat exclusiv informațiilor și utilizării dvs. generale. Este posibil să se schimbe fără notificare.
Nici noi, nici terțe părți nu oferim nicio garanție sau garanție cu privire la acuratețea, oportunitatea, performanța, exhaustivitatea sau adecvarea informațiilor și materialelor găsite sau oferite pe acest site pentru orice scop anume. Recunoașteți faptul că astfel de informații și materiale pot conține erori și erori și excludem în mod expres răspunderea pentru astfel de inexactități sau erori, în măsura în care acest lucru este permis de lege.
Utilizarea oricăror informații sau materiale de pe acest site este în totalitate pe propriul dvs. risc, pentru care nu vom fi responsabili. Este responsabilitatea dvs. să vă asigurați că toate produsele, serviciile sau informațiile disponibile prin intermediul acestui site îndeplinesc cerințele dvs. specifice.
Acest site web conține materiale care sunt deținute sau licențiate de noi. Acest material include, dar nu se limitează la, design, aspect, aspect, aspect și grafică. Reproducerea este interzisă în conformitate cu nota privind drepturile de autor, care face parte din acești termeni și condiții.
Toate mărcile comerciale reproduse pe acest site, care nu sunt proprietatea sau licențiate operatorului, sunt recunoscute pe site.
Utilizarea neautorizată a acestui site poate genera o cerere de despăgubire și / sau să fie o infracțiune.
Din când în când, acest site poate include și link-uri către alte site-uri web. Aceste linkuri sunt furnizate pentru a vă oferi informații suplimentare. Ele nu înseamnă că susținem site-urile web. Nu avem nicio responsabilitate pentru conținutul site-ului (site-urilor) conectate.
Nu puteți crea un link către acest site de pe alt site sau document fără consimțământul scris prealabil al AVA Salon.

În acești termeni și condiții, www.avasalon.ro este proprietatea AVA Salon. Va rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile care se aplică utilizării de către Dumneavoastră a acestui site. Prin accesarea sau utilizarea acestui site sunteți de acord cu acești termeni și condiții.

ACEST SITE ESTE DESTINAT NUMAI SERVICIILOR EFECTUATE IN ROMÂNIA

Acest site este destinat numai serviciilor AVA Salon efectuate in România. Se pot revizui acești termenii și condiții la anumite intervale de timp. Noi vom include un anunț pe acest site atunci când astfel de revizuiri au fost făcute.

LICENȚA DE UTILIZARE A CONȚINUTULUI DIN ACEST WEBSITE

Sunteți de acord că acest site și întregul conținut sunt supuse drepturilor de autor și eventual, altor drepturi de proprietate intelectuală. Noi vă acordăm o licență limitată, non-transferabila de a accesa și de a folosi acest site numai pentru Dumneavoastră în scopuri personale, non-comerciale. Noi păstrăm toate drepturile, titlul și interesul în legătură cu acest site și tot conținutul conex, și nu se transfera dreptul de proprietate intelectuală.
Cu excepția celor prevăzute în acești termeni și condiții, permisiunea de a retipări electronic sau de a reproduce acest site sau orice conținut legat, în totalitate sau în parte, pentru orice alt scop este interzisă în mod expres, cu excepția cazului în care ați obținut de la noi în scris, acordul prealabil.

Puteți să ne contactați la info@avasalon.ro dacă doriți să obțineți consimțământul nostru.

Sub rezervă legislației aplicabile, vom putem revoca permisiunea prevăzută la alineatele precedente în orice moment și putem suspendă sau refuză, la discreția noastră, accesul la toate sau orice secțiune a acestui site fără notificare prealabilă.

GARANȚII ȘI RĂSPUNDERE

Chiar dacă noi depunem eforturi pentru a furniza un website convenabil și funcțional, asta nu ne garantează că cerințele Dumneavoastră vor fi îndeplinite sau că utilizarea de către Dumneavoastră a acestui website va fi neîntreruptă, fără erori sau că acest site sau serverul pe care operează sunt imune la viruși sau alte componente dăunătoare.
Nu putem fi responsabili pentru orice pierdere, corupție sau interceptare a datelor trimise către sau de la site-ul nostru, care are loc în afară sistemelor noastre informatice (cum ar fi cele care apăr în același timp fiind trimise pe internet). Va recomandăm să instalați și să utilizați un program anti-virus și firewall pe computer.

VARIAȚIA CONȚINUTULUI ÎN ACEST WEBSITE

Putem din când în când și fără notificare, să variem, să modifică sau să întrerupem, temporar sau permanent, orice conținut sau toate din acest site.

LINK-URILE NOASTRE ȘI RECLAMELE DIN SITE

Suntem adepții atragerii de clienți prin calitatea serviciilor și nu prin reclame online agasante, prin servicii prompte, prin informare inteligență și onestă și nu prin spam.

CONECTAREA LA ACEST SITE

Vă recomandăm să utilizați link-urile din acest site. Site-ul aparține în totalitate AVA Salon.Dacă va anunțăm că avem obiecții cu privire la modul în care oferiți link-uri în acest site, trebuie să înceteze imediat furnizarea de astfel de legături.

GENERAL

Niciuna dintre părți nu va fi răspunzătoare pentru orice întârziere în îndeplinirea oricăror dintre obligațiile care îi revin în conformitate cu acești termeni și condiții în cazul în care întârzierea este cauzată de circumstanțe dincolo de controlul rezonabil al acelei părți.
Acești termeni și condiții constituie întregul acord între noi și Dumneavoastră în legătură cu acest site și substituie toate celelalte, comunicații electronice, orale sau scrise, între noi și Dumneavoastră în legătură cu acest website.
Utilizarea acestui site este efectuat pe cale electronică și sunteți de acord că putem comunica cu Dumneavoastră electronic pentru toate aspectele legate de utilizarea acestui website, inclusiv să va trimitem notificări electronice.